Save the date: Vätgaskonferensen

Den 11-12 december arrangeras Vätgaskonferensen – Sveriges största mötesplats för vätgasbranschen. Här ökar vi kunskapen om vätgasens roll i energi- och klimatomställningen.

Konferensen arrangeras av Energiforsk, Luleå tekniska universitet, Vätgas Sverige, Energigas Sverige, Energiföretagen och Rise research institutes of Sweden.

Temat för året är Lösningar som skapar förändring och fokus kommer att ligga på företag, organisationer och personer som gjort faktiska investeringar eller har praktiska erfarenheter och lösningar att dela med sig av. Det kommer vara en blandning av presentationer, workshops, paneldiskussioner och mingel. Ett konferensprogram presenteras längre fram. 

I anslutning till konferensen arrangeras i samarbete med Stockholmsmässan en utställning med begränsat antal montrar för vätgasbranschens intressenter.

Det kommer att bli två fullspäckade dagar när vi ökar kunskapen om vätgasteknik och dess ekonomiska förutsättningar för varierande användningsområden inom olika sektorer och vätgasens roll från ett systemperspektiv.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om när anmälan öppnas.

”Bra bredd från forskning, innovation till praktik och politiskt läge.”

”Fantastiskt med en sådan stor plattform på ett och samma ställe.”

”Knutit många kontakter med potentiella framtida samarbetspartner.”

”Bara samtalen i pauserna var guld värda!”

Citat från deltagare på Vätgaskonferensen 2023. 

Läs mer om Vätgaskonferensen.