Meny

Vill du förbättra förutsättningarna för en kommersiell vätgasmarknad i Sverige? Då ska du bli medlem i Vätgas Sverige.

Medlemmar och finansiärer

Som medlemmar i Vätgas Sverige ser Gotlandsbolaget en möjlighet att samarbeta med andra aktörer inom branschen för att utveckla och främja användningen av vätgas. Genom nätverkande och kunskapsutbyte hoppas vi kunna bidra till att skapa en hållbar och effektiv infrastruktur för vätgasdriven sjöfart och andra applikationer.

quote-author Jonas Moberg, tekniskt ansvarig för fartygsutveckling, Gotlandsbolaget

Som medlem får du

 • Tillgång till det största vätgasnätverket i Sverige. Vi har idag medlemmar från industrin, akademin, kommuner och regioner
 • Ett unikt medlemsutskick med möjlighet att bidra med uppdateringar, pressreleaser etc från er organisation (ca 1 per månad)
 • Introduktionsmöte, där vi ger en bredare inblick i vad som sker inom området för en bredare grupp hos medlemmen
 • Generella branschrapporter genom utskick eller finns de på hemsidan under medlemsfliken (separat inloggning)
 • Företagsnamn på hemsida & infomaterial
 • Kansliet svarar på remisser som ska leda branschen framåt
 • Vi erbjuder guidning i nätverket och sätter upp möten mellan medlemmar som söker samarbete
 • Genom föreningens engagemang i olika EU-organisationer och arbetsgrupper erbjuds tillgång till olika databaser och rapporter som innehåller data och fakta om branschen inkl. lagar, regler och direktiv

Medlemsavgiften betalas per kalenderår. Avgiften avgörs av storleken på medlemsföretaget/-organisationen. För mer information kontakta Eva Corell, Medlems- och eventansvarig på telefon 0723-631222 eller maila eva.corell@vatgas.se.
Tyvärr har vi ingen möjlighet att anta privatpersoner som medlemmar.

Önskar du ett mer fördjupat samarbete utöver våra medlemsförmåner?

Få en större synlighet på våra plattformar?

Vara med och påverka där det händer?

Bli finansiär

 • Ta del av vårt omfattande internationella och nationella nätverk. Att nätverka är en del av vårt DNA och vi har under lång tid arbetat upp ett betydelsefullt nätverk med de tongivande aktörerna inom vätgas.
 • Att vara en finansiär innebär en möjlighet att få plats i Vätgas Sveriges styrelse. Vår styrelse representerar ledamöter från olika sektorer – industrin, akademin samt offentlig verksamhet. Som representant i Vätgas Styrelse finns bland annat möjlighet att engagera sig i internationella arbetsgrupper, driva intressefrågor nationellt och få unik insikt i vad som händer inom området och utbyta erfarenheter med vårt nätverk
 • Finansiärer erbjuds fördjupad rådgivning och guidning i nätverket såväl som genom hela värdekedjan i vätgas. Vätgasen befinner sig i början av en marknadsetablering och mycket är nytt och okänt. Genom vårt långvariga arbete inom branschen har vi unika kunskaper kring intern och extern konkurrens, som du som finansiär får ta del av.
 • Synas med logotyp i större format på Vätgas Sveriges hemsida, synlighet på internationella och nationella konferenser och mässor samt synlighet på Vätgas Sveriges digitala plattformar. Finansiärer får även del av marknadsföring- och kommunikationsmaterial.
 • Som finansiär får du ta del av och även vara delaktighet i remissarbete och vissa lobbyaktiviteter samt projektutlysningar.Vi har lång erfarenhet av att ge synpunkter på tongivande remisser inom vätgasområdet. Som finansiär får förstahandsinformation kring remisser och ha ditt företag möjlighet att vara med och påverka remissarbetet.
 • Sist men inte minst innebär ert företags stöttning ett viktigt bidrag till att fortsatt påverka Vätgas Sveriges arbete för att främja vätgasen i Sverige och internationellt. Vi vill öka insikten kring sektorskoppling och hur allt hänger ihop och som finansiär du i allra högst grad med på denna viktiga omställning.

Ansök via formuläret nedan.

Ansökan om medlemskap i Vätgas Sverige

*” anger obligatoriska fält

Partners

Genom samverkan med aktörer från näringslivet, myndigheter och akademin driver vi på utvecklingen mot ett bättre klimat.