Almedalsveckan 2021: Vi bjuder in till tre digitala seminarier

I år är Almedalsveckan 2021 ett i huvudsak digitalt arrangemang och Vätgas Sverige är självklart en del av det. Vi arrangerar vår egen Vätgas Sverige studio i Nilsson Energys dome i Göteborg. Med oss finns intressanta deltagare från näringslivet, offentlig sektor, politiken samt akademin. Vi bjuder in dig till att lyssna på tre seminarier fyllda av insikter, nya perspektiv kring transporter, energiförsörjning samt fastighetsutveckling.
Almedalen har genom åren utvecklats till att bli Sveriges största politiska forum för alla som vill debattera samhällsfrågor. Vätgas Sverige har medverkat på Almedalen under flera år med uppskattade seminarier och mingel i Glassmagasinet i Visby. Deltagare har fått möjlighet att bygga kunskap, få nya kontakter och inte minst nya perspektiv kring hur vätgasen kan bli en möjliggörare för Sverige.
I år bjuder Vätgas Sverige in till tre evenemang – det första kring den nödvändiga omställningen för vägtransporter – hur den ser ut och vad den innebär, det andra berör hur vi säkrar en robust energiförsörjning till industri och samhälle och slutligen det tredje där vi diskuterar hur fastigheter kan användas till smart energianvändning. Detta får du inte missa!