Medlemsporträtt – DAGAB

[fusion_builder_container type=”flex” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_repeat=”no-repeat” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” hover_type=”none” first=”true” min_height=”” link=”” background_blend_mode=”overlay”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” font_size=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_transform=”none” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]
Vätgas Sverige är glada att välkomna vår nya medlem Dagab, supportbolag till Axfood som jobbar dagligen med hållbara transporter. Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, sortiment, inköp och logistik. Genom Dagab kan Axfood erbjuda kunderna ett attraktivt sortiment i butiker över hela Sverige. 
Dagab ska varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom mat, säger Krister Kjellström, fordonsansvarig på Dagab.
Idag levererar Dagab till ca. 7000 butiker och kunder runt om hela Sverige och jobbar ständigt med att effektivisera varuflödet från sortiment och inköp till lagerhantering och distribution. Axfood och Dagab jobbar hela tiden med öka hållbarheten och sätter nya mål mot att börja ta nästa steg mot vätgas i sina transporter.
Vi jobbar inte alls med vätgas, ännu, men vi kommer såklart att göra det framöver, vi har en stor andel biogaslastbilar idag, och vi har även börjat med el drivna lastbilar. Nästa steg är vätgas som vi ser det, så nu är det dags att börja lära sig mer om detta.
Det är viktigt för oss att tidigt vara med och se och lära sig om nya tekniker och miljöbränslen, så när det är dags för oss att köpa våra första Vätgaslastbilar så har vi så bra koll på allt kring detta som möjligt. Därför valde vi att bli medlemmar i Vätgas Sverige, säger Krister Kjellström, fordonsansvarig på Dagab.
Vi tycker det är jättekul att Dagab nu är medlem hos oss och det ska bli spännande att följa deras resa mot mer hållbara transporter.
Läs mer om Dagab och Axfood koncernen här!
Vill du också dela med dig av varför just ditt företag är medlem i Vätgas Sverige? Kontakta: elsa.kayser@vatgas.se
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]