Medlemsporträtt – H2CAB

Vätgas Sverige vill uppskatta vår medlem H2 Flowcell, ett moderbolag som ägnar sig åt information & konsultation som ämnar att främja konsumtion och produktion av främst grön vätgas.
Edward Blomstrand, grundare till H2 Flowcell håller även på att starta upp ett nytt bolag inom vätgas.
Dessutom har jag startat ett vätgas taxibolag, H2CAB Flowcell AB, som enbart kommer ha fordon som drivs av vätgas, I inledningsskedet kommer jag bara en en bil som körs av ägaren själv, säger Edward Blomstrand, grundare H2CAB.
Syftet med att starta taxibolag på vätgas är främst för att synliggöra för gemene man att man faktiskt kan nyttja vätgas redan idag som enskild individ. Detta för att bygga upp kunskapen om vätgasens enorma potential och öka viljan att satsa på vätgasen. Men Edward ser även en chans att få köra personer från vätgasbolag och andra nytänkande företag och då få tillfälle att diskutera vätgasen, deras tankar och idéer och få möjlighet att hitta nya spännande synergier. Lite som ett vätgasnätverk på hjul.
Det nya vätgas taxibolaget kommer utgå från vätgastankstationer vid Arlanda så huvudsakliga inriktningen blir resor till och från Arlanda, primärt med Uppsala som anslutningsort. Ambitionen är att växa så mycket som möjligt och finnas på alla orter där man kan tanka vätgas. 
Edward är medlem i Vätgas Sverige av många skäl men främst för pågrund av den potential han ser i vätgas.

– Vätgas Sverige känns som den självklara samlingspunkten för alla som vill att energi skall skapas och lagras i Sverige av gröna energikällor, säger Edward Blomstrand, Grundare H2CAB

Mer om H2CAB här!
 
Vill du också dela med dig av varför just ditt företag är medlem i Vätgas Sverige? Kontakta: elsa.kayser@vatgas.se