SMOLTEK söker partners för utveckling av elektrolysörer

Den 8-12 oktober går ECS 244 av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. Det är en av världens största konferenser inom elektrokemi och organiseras av “The Electrochemical Society”, en amerikansk organisation som i höst inte håller till i USA som de brukar. Istället besöker de Sverige för första gången, med upp till 3.000 deltagare, ett späckat konferensprogram samt en mässa med industrirepresentanter. Konferensen avhandlar bland annat de allra senaste framstegen inom att göra vätgas genom elektrolys.
 
På mässan ställer Smoltek Hydrogen ut sin banbrytande beläggning som sänker en PEM elektrolysörs kostnad runt 50.000 kr per kvadratmeter cellyta. Nanoteknologi gör att 95% mindre iridium går åt och därmed blir det möjligt att skala upp användningen av PEM-elektrolysörer så det motsvarar framtida marknadstillväxt.
 
Smoltek Hydrogen
söker nu aktivt efter partners som är nyfikna på att utveckla nästa generations elektrolysörer med bara 0.1 mg iridium per kvadratcentimeter. Ta kontakt så beskriver vi hur vi jobbar ihop till kommersialisering, och senare levererar material till nya överlägsna PEM-elektrolysörer.

Kontakt: Fabian Wenger, Ph.D.

Head of R&D

Mail: fabian.wenger@smoltek.com