Bli expert på vätgas och säkra ett jobb i en framtidsbransch

Hösten 2024 startar en ny distansutbildning Processtekniker med vätgaskompetens. Utbildningen är framtagen tillsammans med 14 företag i branschen som alla är eniga om det stora behov av kompetens som finns idag och under lång tid framöver inom området.

Sverige satsar stort på grön industri. Den nationella satsningen på vätgas som ersättning för konventionella drivmedel i industrin och transportsektorn skapar enorma möjligheter. Denna utbildning placerar dig mitt i kärnan av denna spännande förändring. Du blir en expert på vätgas, ett kraftfullt och rent sätt att transportera energi – som är avgörande för omställningen till förnybar energi.

Är du redo att bli en del av lösningen för framtidens energiutmaningar?
Om du har ett intresse för teknik, kemi och hållbar utveckling, då är den nya yrkeshögskoleutbildningen Processtekniker med vätgaskompetens perfekt för dig.

Sverige satsar stort på grön industri. Den nationella satsningen på vätgas som ersättning för konventionella drivmedel i industrin och transportsektorn skapar enorma möjligheter. Denna utbildning placerar dig mitt i kärnan av denna spännande förändring. Du blir en expert på vätgas, ett kraftfullt och rent sätt att transportera energi – som är avgörande för omställningen till förnybar energi.