Ny styrelseledamot i Vätgas Sverige

Roah Larsson, Team Lead Business Development Hydrogen Sweden, Uniper valdes som ny styrelseledamot på senaste föreningsstämman 17 april 2024. Roah har en bred kommersiell erfarenhet inom energisektorn som spänner sig över kraft- och gasmarknaden samt inom vätgas. I sin roll hos Uniper ansvarar hon för affärsutvecklingen i Sverige och har även rollen som General Project Manager för Project Air. Roah är utbildad civilekonom från Göteborgs universitet.

– Jag är glad och hedrad för uppdraget. Förnybar vätgas är en av nycklarna i energiomställningen, den är viktig för svensk industris konkurrenskraft och resiliens. Jag ser fram emot att bidra till Vätgas Sveriges viktiga arbete, säger Roah Larsson.

Vätgas Sveriges tidigare styrelseledamot Sara Skärhem kliver av uppdraget och vi vill tacka Sara för en fin insats under tiden i styrelsen.

Vätgas Sverige styrelse