Ökad kunskap om vätgas hos politiker

Allt fler politiker uppmärksammar vätgasen som en möjliggörare i klimatomställningen. Enligt Vänsterpartiets ledare Nooshi Dadgostar, vet man nu vilka tekniker som är avgörande i klimatomställningen. Det handlar bland annat bland annat om vätgas och vindkraft skriver Sveriges radio. Partiet vill rikta forskningsmedlen mot att utveckla tekniker som är avgörande för klimatomställningen. Dadgostar menar att alla ser att det här är framtiden, och säger att vi inte kan vänta längre eftersom vi inte har många år på oss förrän det är för sent.
Lyssna på hela intervjun i  Sveriges radio här: (1:52 min).  https://sverigesradio.se/artikel/v-vill-att-staten-styr-mer-av-industriforskningen
Pressbild Nooshi Dadgostar©Vänsterpartiets bildbank. Fotograf: Anna Tärnhuvud.