Magnus Sahlin ny styrelseledamot i Vätgas Sverige

Magnus, VD för Trelleborgs Energi valdes som ny styrelseledamot vid den senaste stämman 2 juni. Magnus har 21 års erfarenhet både från den svenska och internationella energibranschen. Han har tidigare erfarenhet från en rad olika chefsbefattningar inom EON koncernen samt Schneider Electric. Bland annat som ansvarig för EONs B2B verksamhet i Sverige.
– Magnus har en djup förståelse för energibranschens förutsättningar och kommersiell utveckling tillsammans med en gedigen erfarenhet av internationellt arbete som kommer att bidra positivt i vårt styrelsearbete. Jag är mycket glad över att få välkomna Magnus till styrelsen, säger Anders Lundell styrelseordförande i Vätgas Sverige.
– Vätgas Sverige genomgår nu en spännande utveckling och jag ser fram emot att bidra med mitt europeiska perspektiv, kommersiella erfarenhet och nätverk., säger Magnus Sahlin VD för Trelleborgs Energi.