Sara Kimell ny suppleant i Vätgas Sveriges styrelse

Sara, Head of Division Energy på Rejlers, valdes som ny suppleant vid den senaste stämman 2 juni. Sara har en har en bakgrund inom IT, digitalisering och som mangementkonsult. Hon har stor erfarenhet från en rad olika branscher. Bland annat som VD på Knowit Energy Management och som COO i ett mjuvarukonsultbolag.
– Saras insikter om olika branscher och omfattande förståelse för marknaden tillsammans med hennes driv kommer att bli en tillgång för Vätgas Sverige och för styrelsen. Jag är mycket glad över att få välkomna henne till styrelsen, säger Anders Lundell styrelseordförande i Vätgas Sverige.
– För Rejlers är det väsentligt att hålla sig i framkant och vara relevanta för kunderna, vilket var anledningen till att vi blev medlemmar i Vätgas Sverige, som framgångsrikt vuxit sig allt starkare. Jag ser fram emot att ingå i styrelsen för Vätgas Sverige, och det ska bli spännande att vara med och utveckla organisationen ytterligare, säger Sara Kimell.