Vätgas Sverige bjuder in till Arena för vätgas under Almedalsveckan 2022

I år är den demokratiska plattformen Almedalsveckan viktigare än någonsin och Vätgas Sverige är självklart en del av den. Vätgas Sverige öppnar upp Arenan för Vätgas i Almedalen 4-5 juli – tillsammans med våra partners från branschen. Det blir en plattform för att inspireras och att debattera de mest brännande energifrågorna.

Arenan för vätgas finns i Glassmagasinet, 2:a våningen i centrala Visby och alla seminarier är öppna för alla. Vätgas Sverige arrangerar sex egna seminarier på Arenan för Vätgas, dessutom medverkar vi på 2030-Arenan onsdagen 6 juli kl. 14.40 under programpunkten ”Hur kan vätgasen bidra till transportsektorns omställning?”.

Vi har samlat branschen och som vanligt har vi aktörer från näringsliv, akademin och politiken representerade. Energigas Sverige, Powercell, Luleå Universitet, Nilsson Energy, Euromekanik, Rabbalshede kraft, Siemens Energy, Centern, Moderaterna, Liberalerna, Vänsterpartiet, Sverigedemokraterna, Rejlers, Svensk Vindenergi, Gotland Tech Development, Trelleborg Energi och Impact Coatings, Metacon är några av deltagarna i våra seminarier.

Läs mer om våra programpunkter under Almedalsveckan https://vatgas.se/almedalen-2022/

Ta chansen att vara med och påverka och att ta del av den viktiga diskussionen kring övergången till fossilfritt och ett renare klimat.

Välkommen till Arena för Vätgas, Glassmagasinet, 2:a vån 4-5 juli.