Vätgas Sverige i Almedalen 2024

Under Almedalsveckan 2024 på onsdagen 26 juni anordnar vi tre seminarier om högaktuella ämnen med vätgas i fokus. På förmiddagen arrangerar vi VätgasArenan hos Arena Energi tillsammans med Energiföretagen och Energigas Sverige. Här lyfter vi vätgas i energiomställningen i tre seminarier genom hela värdekedjan – från produktion, distribution till användning. Vätgas Sverige ansvarar för det tredje seminariet med ett panelsamtal om vätgasens framtid.

På eftermiddagen inleder vi på 2030-arenan med en debatt kring sjöfartens omställning och att hamnarna måste bli energihubar. Hoppas vi ses!

Stort tack till våra samarbetspartners Metacon, Trelleborgs Energi, Rejlers, OX2, Euromekanik, Siemens Energy, RES Nordics, H2Hive, Hydri, Göteborgs Hamn, Bodens Kommun, Ånge kommun och Uniper som gör Vätgas Sveriges närvaro i Almedalen möjlig!

Läs mer om våra seminarier och talare.