Meny

Energimässan 2024

Framtidens energilösningar startar här

Välkommen till Energimässan 2024, en högaktuell mässa, konferens och mötesplats som bildar ett centralt nav för diskussioner om framtidens energi. Bli först med att se, träffa och uppleva de senaste nyheterna och trender när du får ta del av en pulserande mötesplats fylld till brädden med branschens ledande leverantörer och experter.

Energimässan är en dynamisk plattform där tankeledare och innovatörer från hela värdekedjan presenterar framtidens energisystem. Välkommen till Sveriges största och viktigaste mötesplats för alla som arbetar med energi-, miljö och hållbarhetslösningar.

Läs mer om Energimässan här.

FYRA MÄSSOR
UNDER ETT TAK

Energimässan 2024 arrangeras parallellt med de etablerade eventen Stockholm Smart City, Nordic Mobility Expo samt InfraTech 2024. De fyra eventen skapar tillsammans en unik arena som driver företag och samhälle framåt på ett hållbart sätt.

Som besökare får du en fantastisk möjlighet att få en helheltssyn över samhällets fyra pelare, som håller våra städer och orter uppe.

1 biljett = fyra mässor

Medlemmar får 50 % rabatt på priset

Som medlem i Vätgas Sverige får du 50% rabatt på ordinarie pris 6 900 kr/ex.

Du betalar 3 450 kr/ex moms per person.

För att få den unika rabattkoden som du behöver använda vid anmälan, skicka ett mail till Eva Corell, medlems- och eventansvarig, eva.corell@vatgas.se

Hållbart samhällsbyggande med pusselbiten vätgas

Se Vätgas Sveriges verksamhetsledare Björn Aronsson på scen 23 maj 11.30 – 12.00

Läs hela programmet här

  • Datum : 2024/05/22 - 2024/05/23
  • Plats : Kistamässan

Fler event

Vätgas Sverige deltar
Vätgas Sverige arrangerar
Vätgas Sverige deltar
Medlemsevent