Hydrogen Hour

Varje månad anordnar Vätgas Sverige ett morgonmöte där vi går igenom det allra senaste från vätgasbranschen. Ett exklusivt möte för våra medlemmar att ta del av där vi går igenom utlysningar, remisser, trendspaningar, analyser och kommande events. Mötena ger även möjlighet för er medlemmar att bekanta er med varandra, söka samarbete och pitcha er själva.

Agenda:

Har du något du vill dela med dig av till oss och våra medlemmar? Eller något speciellt ämne du vill att vi tar upp under vätgastimmen? Hör av dig till oss!

Datum för höstens Hydrogen Hour kl. 9-10:

  • 12 oktober
  • 23 november

Varmt välkomna att anmäla er nedan. Observera att Hydrogen Hour är ett nätverksforum forum exklusivt för Vätgas Sveriges medlemsorganisationer. Om du inte är medlem hos oss, men är intresserad av att haka på, läs mer om vårt medlemsskap.

Sista dag för anmälan är tre dagar innan varje tillfälle. Du behöver inte anmäla dig för varje tillfälle. Efter anmälan får ni en kallelse för samtliga tillfällen.

Hydrogen hour

Genom att anmäla dig till våra event godkänner du att vi behandlar vi ditt namn och dina kontaktuppgifter för kommunikation och administration inför evenemanget.

  • Datum : 12 oktober 2023
  • Tid : 09:00 - 10:00 (UTC+0)
  • Plats : Teams

Arrangör

Vätgas Sverige

Fler event