Meny

Save the date: Vätgaskonferensen 2024

Den 11–12 december arrangeras Vätgaskonferensen 2024 – Sveriges största mötesplats för vätgasbranschen! På den årliga konferensen ökar vi kunskapen om vätgasens roll i energi- och klimatomställningen. Blocka datumen i din kalender redan nu! Anmälan öppnar längre fram.

Konferensen arrangeras av Energiforsk, Vätgas Sverige, Energigas Sverige, Rise Research Institutes of Sweden, Energiföretagen och Centre for Hydrogen Energy Systems Sweden | Luleå tekniska universitet.

Temat för året är Lösningar som skapar förändring. Fokus kommer att ligga på företag och organisationer som gjort faktiska investeringar eller har praktiska erfarenheter och lösningar att dela med sig av. Det kommer vara en blandning av presentationer, workshops, paneldiskussioner och mingel. Ett konferensprogram presenteras längre fram.

I anslutning till konferensen arrangeras i samarbete med Stockholmsmässan en utställning med begränsat antal montrar för vätgasbranschens intressenter. Läs mer genom att klicka på knappen ”Utställning” nedan.

Kontakt

För frågor om konferensen och för intresseanmälningar av presentation till konferensprogrammet, kontakta Andrea Bille Pettersson, Energiforsk. 
För frågor om mässan, kontakta Björn Wengse, Stockholmsmässan. 

Anmälan

Mer info kommer. 

  • Datum : 2024/12/11 - 2024/12/12

Arrangör

Hydrogen Europe

Fler event