Årets vinnare av Swedish Hydrogen Award

För tredje gången i historien delades ”Swedish Hydrogen Award” ut under vår nätverksträff den 19e oktober. Tidigare vinnare är Region Skåne och Air Liquide. 

Tidigare år har det varit få initiativ och få som kunnat platsa som nominerade till priset. I år har vi kunnat summera ett stort antal mycket fina insatser av många olika aktörer, så det hade varit svårt att välja ut enbart en pristagare bland dem alla. Trots det var det ändå relativt lätt att utse årets vinnare och ni förstår säkert när motiveringen ges.

”Årets vinnare har nu varit i branschen i ett antal år. Personen har med stor generositet, ödmjukhet, kunskap och drivkraft under en längre tid gjort mycket viktiga aktiviteter för branschens utveckling. Med god pedagogik förmedlat tekniken till många åhörare, både i vårt land som internationellt. Visat att det går att realisera det som oftast hittills visats på bilder som en önskad lösning.

Vi har nöjet att presentera årets pristagare Hans-Olof Nilsson,  co-founder på Nilsson Energy!

Swedish Hydrogen Award – Priset delas ut årligen för att uppmärksamma en person eller grupp som har haft en stor betydelse och inverkan på vätgasbranschen. Vinnaren utses av teamet på Vätgas Sverige. Syftet med priset är att visa på de många positiva initiativ som görs i vätgasbranschen.

Läs mer om Hans-Olof Nilsson och Nilsson Energy här!