Tema Energi – Almedalsveckan 2023

Let’s start the conversation.

Vätgas Sverige är på plats i Almedalen i år och tillsammans med våra medlemmar öppnar vi upp Arena Vätgas för att diskutera den enorma energiomställning vi står inför. Förnybara energikällor såsom vind- och solenergi är vägen framåt. Ett nytt modernt energisystem skapar stora möjligheter till hållbar utveckling både för klimatet och ekonomin. Men omställningen innebär väsentligt ökat elbehov och behov av förnybar energi. Vilka åtgärder kommer att behövas för att möta kraven på en trygg energiförsörjning?

Läs mer om våra seminarier i Almedalen

Medverkande:

Björn Aronsson, verksamhetsledare, Vätgas Sverige

Hans Kreisel, Group CEO, Nordion Energi

Hillevi Priscar, Country Manager Sweden, OX2

Magnus Sahlin, VD, Trelleborgs Energi

Johan Svenningsson, VD, Uniper Sverige

Per Witalisson, VD, Eolus Vind

Camilla Brodin, riksdagsledamot, Kristdemokraterna